Als u een huis zoekt, wilt niet alleen een gezellig huis in een prettige omgeving, maar natuurlijk ook de zekerheid dat u waar krijgt voor uw geld en dat u geen risico’s loopt. Niet met het huis en ook niet financieel, kortom dat aan alles is gedacht om voor u een zo goed mogelijke transactie te realiseren.

U wordt professioneel geholpen van een persoonlijke makelaar die u gedurende het hele proces begeleidt. Uw wensen worden uitgebreid besproken en de makelaar gaat voor u aan de slag. Veel panden bekijken, betekent goed kunnen vergelijken waardoor een steeds duidelijker profiel zal ontstaan. Wij kunnen u goed van dienst zijn in Voorburg, Den Haag, Rijswijk , Leidschendam , Delft, Westland, Wassenaar, en omgeving.

Indien u besluit de woning te willen aankopen, zal onze makelaar de volgende handelingen voor u uitvoeren: technische keuring (onafh.), juridisch onderzoek, economisch, publiekrechtelijke zaken, privaatrechtelijke zaken, erfpacht, voorkeursrechten, kettingbedingen, vergunningen, etc.

Na dit grondig onderzoek volgt de onderhandeling – hier zijn we sterk in! En, als we klaar en blij zijn, gaan we de koopakte / overeenkomst tekenen, taxatie, eventueel bank – hypotheek regelen. En de laatste en het mooiste moment – (champagne moment noemen wij! ) – zijn wij bij de notaris en krijgt u de sleutel van uw huis!

Gratis advies en oriëntatie gesprek bij aankoop!

Stuur een e-mail naar ons toe en maken wij een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor!